נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את כבד העוף ומפזרים מעט מלח גס מטגנים את הבצל עד להזהבה.

שמים את הכבד במיקסר והבצל המטוגן.

מוסיפים  את הברנדי.המחמאה.הסילאן .המלח.והפלפל השחור.טוחנים עד לקבלת מירקם אחיד וחלק.

{מומלץ להגשה}רינג מתכת עגול או משהו חילופי..                 לשים את הכבד ולהקפיא מנות מנות..

עגבניות השרי יש להניח בסיר עים הסוכר ועל אש קטנה כ2 שעות עד לקבלת ריבה {יש לערבב מידי פעם}

להגשה....

להוציא את הכבד מהמקפיא להניח על  מצע עלי מיקרו במרכז הצלחת לצקת על הכבד כף ריבת שרי לזגג מעט רוטב סצואן לקישוט בצלחת בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe277.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון