מערבבים את החומרים היבשים, דואגים שהסוכר החום( או דמררה) יהיה נטול גושים. מוסיפים את הביצים, שמן ווניל, מערבבים. הבצק מתקבל די סמיך.
מחממים תנור ל175 מעלות.
צרים כדורים בידים רטובות, מניחים על גבי תבנית , רצוי על גבי נייר אפיה, אשר מייתר את הצורך בשימון התבנית ומקל על נקיונה, לוחצים מעט על כל כדור, יש לשמור על מרחק של כ-2 ס"מ בין העוגיות.
אפיה כ-7 דקות.
להוציא מהתנור לאחר השחמה קלה מאוד,
מקררים על רשת. העוגיות מתייצבות תוך כדי קירור.
אכסנה בכלי סגור, לא במקרר.ניתן להקפיא חלק מהכמות .