עוגיות קלות להכנה, מופחתות שומן וסוכר, מאפשרות גמישות בהוספה של מרכיבים נוספים, כגון החלפת שימוש בשמן קנולה בטחינה גולמית, תוספת של סובין, ציפורן טחון, צימוקים ועוד. אצלי המרכיבים תמיד מצויים בארון, על כן אופה בקלות , גם לאורחים בלתי צפויים.. גם הילדים שלי אוכלים עוגיות אלו ( שניהם מתבגרים).
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported