נכתב על ידי: ליאורה מסינגר
תאריך: 29/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את החומרים היבשים, דואגים שהסוכר החום( או דמררה) יהיה נטול גושים. מוסיפים את הביצים, שמן ווניל, מערבבים.  הבצק מתקבל די סמיך. 

מחממים תנור ל175 מעלות.

צרים כדורים בידים רטובות, מניחים על גבי תבנית , רצוי על גבי נייר אפיה, אשר מייתר את הצורך בשימון התבנית ומקל על נקיונה, לוחצים מעט על כל כדור, יש לשמור על מרחק של כ-2 ס"מ בין העוגיות.

אפיה כ-7 דקות.

להוציא מהתנור לאחר השחמה קלה מאוד,

מקררים על רשת. העוגיות מתייצבות תוך כדי קירור.

אכסנה בכלי סגור, לא במקרר.ניתן להקפיא חלק מהכמות .


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe261.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון