לחם ירקות....
מטגנים בסיר רחב:
בחצי כוס שמן זית או קנולה....
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 פלפל ירוק או צהוב קצוץ
כף אורגנו
כפית עלי טימין
קופסא זיתים מגולענים
בקערת המקסר עם וו לישה לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
כף מלח.
מערבבים קלות
מוסיפים את תערובת הירקות המוקפצת לקערת הקמח ומוסיפים 2 כוסות מי ברז...
לשים כ 5 -7 דקות לבצר דביק וגמיש....
משאירים לתפיחה כ 30 דקות...
מעבירים את הבצק שתפח לשתי תבניות מאורכות....
מתפיחים 15 דקות נוספות בתבניות....ואופים כ 40 דקות.
לאחר אפיה.. מוציאים מהתבנית ומורחים בתערובת של שום כתוש ושמן זית.. מריחה קלה...
מחזירים לתנור לאפיה חוזרת של עוד 10 דקות.......... ממש מוצלח וקוצר מחמאות..........