· 1 כוס קינואה · 1 כף נענע קצוצה מעט שמן זית מעט מיץ לימון· מעט מלח· 2-3 כפות חמוציות מיובשות· 2 כפות אגוזי מלך קצוצים לא קלויים
· מבשלים 1 כוס קינואה עם כוס ורבע מים למשך 15דקות.
· בקערה שמים קינואה מבושלת עם נענע ומערבבים.
· מוסיפים שמן זית ולימון וקצת מלח ומערבבים.
· מוסיפים חמוציות ואגוזי מלך ומערבבים.
· טועמים ומוסיפים מהמרכיבים לפי הטעם האישי שלכם
דנה היא נטורופתית, מרצה בחוגי בית ומעבירה סדנאות לבישול בריא במסגרת "עדשים".
http://www.adashim.co.il
עדשים- אל תהיו אדישים לגופכם....
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported