מרכיבים לסנדוויץ אחד-2 פרוסות לחם (עידפות ללחם מלא או שיפון)1 כף טחינה גולמית (עדיפות לשומשום מלא)1 כף סילאן תמרים2-3 אגוזי מלך קצוצים2 פרוסות עיגולים של גבינת פרומעז' (גבינת עיזים הנמכרת בגליל)
מורחים על שתי פרוסות הלחם שכבה דקה של טחינה,
מעליה שכבה דקה של סילאן.
מעל פרוסה אחת מקשטים באגוזי המלך הקצוצים. ומוסיפים 2 פרוסות עיגולים של גבינת פרומעז
שמים מעל את הפרוסה השנייה. מהדקים ובתאבון....
דנה היא נטורופתית, מרצה בחוגי בית ומעבירה סדנאות לבישול בריא במסגרת "עדשים".
http://www.adashim.co.il
עדשים- אל תהיו אדישים לגופכם....
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported