נכתב על ידי: דנה זליצקי- עדשים
תאריך: 16/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מורחים על שתי פרוסות הלחם שכבה דקה של טחינה,

 מעליה שכבה דקה של סילאן.

מעל פרוסה אחת מקשטים באגוזי המלך הקצוצים. ומוסיפים 2 פרוסות עיגולים של גבינת פרומעז

שמים מעל את הפרוסה השנייה. מהדקים ובתאבון....

 

 


 
אודות המחבר

דנה  היא נטורופתית, מרצה בחוגי בית ומעבירה סדנאות לבישול בריא במסגרת "עדשים".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe246.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון