מתכון נחמד וקליל אשר אינו מצריך קניות מיוחדות חותכים את הבצל ובמקביל מתחילים לטגן שמן על המחבת. לאחר מכן מוסיפים את הבצל אל השמן ומטגנים. לאחר מכן פורסים את הפלפלים לחתיכות ומכניסים אותם גם למחבת. לאחר מכן אפשר להתחיל לחתוך את העגבניות לחתיכות קטנות. לאחר שהפלפלים כבר איבדו את הנוזל, אפשר להוסיף את העגבניות למחבת לאחר מכן אפשר להוסיף מלח ולפלפל. את הביצים אפשר להתחיל לשבור ולהכניס לתוך גומות בתוך התבשיל. לאחר מכן יש לשים מכסה לכמה דקות ולהגיש.