• 4 גזרים מגורדים בפומפיה גדולה• 2 בצלים חתוכים לקוביות• 400 גר' פטריות שמפיניון• 3 שיני שום כתוש• 3 כפות שמן לטיגון• מלח לפי הטעם
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הגזר כ-2 דקות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוצאים מהמחבת לקערה. מטגנים את הפטריות במחבת כ-10 דקות. מעברים לקערה עם גזר ובצל. מוסיפים את שום הכתוש והמלח ומערבבים היטב. מגישים קר. שדרוג: ניתן לערבב עם מיונז או שמנת.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported