נכתב על ידי: מילי שחף
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בצק:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומוסיפים את הקקאו, האגוזים המעוכים ומוסיפים לעיסה גם מעט רום.

משמנים תבנית אפייה מרובעת ומהדקים עליה נייר פרגמנט. משטחים את הבצק

ואופים כ- 1/2 שעה. מסירים מהנייר, מקררים ומחלקים  ל-3.

קרם:

ממיסים השוקולד + 2 כפות אבקת סוכר + 2 כפות מים

מוסיפים את החלמונים והחמאה הרכה (אני מוותרת על המרגרינה).

אפשר להוסיף גם רום.

מורחים את הקרם על 1/3 בצק, מניחים עוד שכבה מעל הקרם וכן הלאה.

מפזרים קוקוס  מעל  השכבה האחרונה של הקרם או..כיד הדמיון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe12.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון