- לקצוץ את הכרישה, החלק הירוק והלבן, ולבשלה למשך כ-15 דקות מרגע הרתיחה במים חמים. לסננה במסננת עד שירדו כל מי הבישול.
- לבשל את הבטטה והתפו"א כ-15 דקות או עד שיהיו רכים (מבחן הקיסם).
- למעוך את התפו"א והבטטה לפירה ולערבבה עם הכרישה, להוסיף את פירורי הלחם לתערובת להוסיף את המלח והפלפל לפי טעמכם (כפית מלח וחצי כפית פלפל).
- להוסיף במידת הצורך פירורי לחם, התערובת אמורה להיות לחה, לא יבשה מידי ולא רטובה מידיי (קצת דביקה) לכדרר לגודל הרצוי (כגודל כדור פינג פונג) ולטגן במחבת או בשמן עמוק.
מבחינת בישול הכרישה, זה ממש כמו לבשל פסטה ולסננה.
המתכון יניב לכם בערך 50 לביבות.