חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פשתידה אם שום וכוסברה

מאת: טינהאוכל מרוקאי 28/05/20115704 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   12 מנות
 
רכיבי המתכון:

6בצים
1אבקת אפיה
חצי צרור כוסברה
כף שום כתוש
מלח
מרק עוף
6 תפוחי אדמה גדולים
פלפל לבן
רבע כוס שמן



אופן ההכנה:

לבשל את התפוח אדמה

למעוך לפירה להוסיף את השום והכוסברה והתבלינים

להוסיף את האבקת אפיה ואת החלמונים ולערבב

את החלבונים להקציף אם מעט סוכר

ואז לערבב הכל יחד בתנועת עתיפה

לקחת תבנית לרפד אותה בניילון ניצמד(לא להיבהל זה מונע הידבקות) ומוציא אותה שלמה

למרוח על הניילון שמן

לשפוך את הבלילה ולאפות בערך שעה

 

תגיות המתכון: שום, כוסברה, תפוח אדמה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת טינה

מתכונים נוספים בנושא אוכל מרוקאי


פירות יבשים מסוכרים מתאים לתוספות שונות

איטריות מסולסלות {אינטריה}מעדן שהולך היום גם בגורמה.כן.....כן..גורמה

מאת: RotemGאוכל מרוקאי 13/04/0911001 צפיות
המתכון המושלם למופלטה למימונה. מופלטות שיאכילו את כל האורחים ואפילו יישאר עוד

יש כמה סלטים מאוד דומיננטים אצל המשפחות במרוקאיות. אצלנו בבית אכלו הרבה סלט גזר טעים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported