מרתיחים את התפוחי האדמה,מועכים לפירה יבש,מתבלים ומצננים.מטגנים את הבצל ב-3 כפות שמן קנולה,עם 1/2 כפית סוכר,עד השחמה,מוסיפים עם השמן לפירה,ומערבבים היטב.טועמים,ומתקנים תיבול.מפשירים את עלי הסיגרים בתוך שקית,כדי שלא יתיבשו.לוקחים עלה אחד פורשים על לוח חיתוך ,חותכים לאורך ל-5 רצועות.על כל רצועה שמים בקצה שקרוב עלינו 1/2 כפית מילוי,ומתחילים לקפל,את הצד השמאלי לימין ,ואת הצד הימני לשמאל,בסוף הם צריכים להראות כמו משולשים קטנים ועדינים-מטגנים בשמן עד להזהבה,זהירות נשרף מהר.גיוונים:.לארוחה חלבית ניתן להוסיף גבינה בולגרית מפוררת. ניתן להוסיף גזר מבושל מעוך בטטה מבושלת