נכתב על ידי: עידית
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיחים את התפוחי האדמה,מועכים לפירה יבש,מתבלים ומצננים.מטגנים את הבצל ב-3 כפות שמן קנולה,עם 1/2 כפית סוכר,עד השחמה,מוסיפים עם השמן לפירה,ומערבבים היטב.טועמים,ומתקנים תיבול.מפשירים את עלי הסיגרים בתוך שקית,כדי שלא יתיבשו.לוקחים עלה אחד פורשים על לוח חיתוך ,חותכים לאורך ל-5 רצועות.על כל רצועה שמים בקצה שקרוב עלינו 1/2 כפית מילוי,ומתחילים לקפל,את הצד השמאלי לימין ,ואת הצד הימני לשמאל,בסוף הם צריכים להראות כמו משולשים קטנים ועדינים-מטגנים בשמן עד להזהבה,זהירות נשרף מהר.גיוונים:.לארוחה חלבית ניתן להוסיף גבינה בולגרית מפוררת. ניתן להוסיף גזר מבושל מעוך בטטה מבושלת


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe104.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון