שופכים את החמאה לסיר בישול גדול ומניחים על אש גבוהה.
שהחמאה מתחילה להפוך לנוזלית, מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים היטב את כל הגרעינים לתוך תערובת החמאה דבש.
מניחים על אש קטנה - בינונית, במכסה סגור !!!! (תלוי בסוג הכיריים). (חשוב לאתום היטב את הסיר).
ומחכים עד שמתחילים לשמוע פיצוצים.
כל מספר דקות מרימים את הסיר ומערבבים, על מנת שלא ייוצר שכבת פופקורן דביקה בתחתית הסיר ותמנע משאר הגרגרים להתפוצץ.
כאשר רואים שהסיר כבר כמעט מלא והפיצוצים מתחילים להיות במרווחים ארוכים יותר.
מורידים מהאש ומפזרים על תבנית מברזל.
הפופקורן אמור לצאת עם שכבה קטנה של חמאת דבש מעליו.זהירות הוא ממש חם.
חשוב לפזר את הפופקורן המוכן על תבנית ולהפריד את הגרגרים, אחרי שהדבש מתקרר עם לא מפרידים ייווצר לנו גוש גדול ובלתי מזוהה שלא יההי אפשרי לאכול.
כעבור 10 דקות הגרגירים יתקשו ויתקררו, עם נשארו גושים להפריד בידיים.
ניתן לשמור מספר ימים בשקית פלסטיק.
בתאבון ויום מתוק.