חפש מתכונים:       
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עוגיות שוקלד ציפס חצי חצי

מאת: נטלי ג'ובניממתק25/01/20104170 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

לבצק:
250 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1 כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
לתערובת בהירה:
רבע כוס קמח
1 כוס שוקולד ציפס
לתערובת כהה:
רבע כוס קקאו
1 כוס שוקולד ציפס לבן



אופן ההכנה:

להכנת הבצק:

במיקסר:

מעבדים את החמאה עם שני סוגי הסוכר +תמצית וניל מוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה

מנמיכים את מהירות המקיסר ומוסיפים בהדרגה את הקמח סודה לשתייה ומלח ומעבדים טוב טוב עד לקבלת בצק אחיד.

מכינים את שתי התערובות ומצננים מעט.

מחלקים את הבצק ל2 קערות ומוסיפים לקערה אחת קמח+שוקולד ציפס מריר ומערבבים

בקערה השנייה מוסיפים קקאו +שוקולד ציפס לבן ומערבבים היטב.

מכניסים את התערובות למקרר לשעתיים ונותנים לו לנוח.

מחממים תנור ל180 מעלות ויוצרים כדורים מצמידים כל זוג כדורים ומגלגלים מעט ליצירת כדור גדול

מניחים על תבנית אפיים עם מרווח ואופים כ12 דק'.

מצננים מעט ומגישים

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת נטלי ג'ובני

מתכונים נוספים בנושא ממתק

מאת: עודד פנסטרממתק31/01/115466 צפיות
מתכון שתמיד מרגש את כולם בסדנאות - סוכריות תרנגול של פעם.ניתן כמובן להכין אותם ללא צבע המאכל אבל לדעתי הצבע הוא חלק מהפאן!בהצלחה!

מאת: שף יעקב ממתק20/07/104573 צפיות
בצקיות קטנטנות בסירופ סוכר ודבש תענוג רצוף

מאת: עולם השקשוקהממתק08/05/1011507 צפיות
מתכון לפופקורן עם חמאה ודבש מתכון פשוט וקל ליום מתוק וטעים.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported