500 גרם פסטה מסולסלת מבושלת ע"פ הוראות היצרן, ומעורבבת ב- 2 כפות שמן 1 חציל בינוני- גדול, חתוך לקוביות על קליפתו 3 פלפלים (אדום, צהוב, ירוק) חתוכים לרצועות דקות וקלוריים בגריל 3-5 שיני שום כתושות 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים, חתוכים לרצועות (ניתן להשתמש כתחליף בעלי פטרוזיליה קצוצים) 4 כפות שמן זית משובח 100 גרם זיתים שחורים מגורענים וחתוכים, או טבעות זיתים שחורים 200 גרם גבינה בולגרית % 5 שומן חתוכה לקוביות מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1. קולים את קוביות החציל.
2. מטגנים קלות את רצועות הפלפל ב- 2 כפות שמן זית.
3. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported