ראשית כל יש להרתיח את המים בסיר גדול. לאחר מכן יש להוסיף את הנולס ולבשל אותו עד שיקבל את הטעם הרך והמתאים. לאחר מכן יש לחתוך את כל הירקות (גמבות, פטריות, נבטים, בצל, קישוא, תירס, תירס) שהכנו מבעוד מועד לחתיכות בינוניות.
לאחר מכן יש להתחיל בטיגון הירקות במחבת. לאחר שהם התרכחו יש להוסיף אל התערובת גם רוטב סויה וקשיו. את הטיגון יש להמשיך לעוד מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הנודלס המבושל.
לבסוף יש להקפיץ את הנודלס עם הירקות עד לקבל תערובת אחידה ורכה.