נכתב על ידי: קורס אפיה - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 27/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל יש להרתיח את המים בסיר גדול. לאחר מכן יש להוסיף את הנולס ולבשל אותו עד שיקבל את הטעם הרך והמתאים. לאחר מכן יש לחתוך את כל הירקות (גמבות, פטריות, נבטים, בצל, קישוא, תירס, תירס) שהכנו מבעוד מועד לחתיכות בינוניות.

לאחר מכן יש להתחיל בטיגון הירקות במחבת. לאחר שהם התרכחו יש להוסיף אל התערובת גם רוטב סויה וקשיו. את הטיגון יש להמשיך לעוד מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הנודלס המבושל.

לבסוף יש להקפיץ את הנודלס עם הירקות עד לקבל תערובת אחידה ורכה.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=434&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe55.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון