חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לחם שום כי לחם לא זורקים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

לחם או בגט
שמן זית
שום כתוש
זעתר
מלח



אופן ההכנה:

חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות,
או, חותכים כל פרוסת לחם לחצי.
שמים הפרוסות על נייר אפייה.
שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים.
מפזרים את התערובת על הפרוסות.
מוסיפים מעליהם מעט זעתר.
קולים עד הזהבה.
מוציאים ומוסיפים זעתר.
מגישים חם,

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא לחם

מאת: אקסיוםלחם26/10/0915090 צפיות
מתכון נהדר לארוחת בוקר מושלמת ועשירה של פרנץ' טוסט צרפתי נהדר

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported