לחם או בגט שמן זיתשום כתושזעתרמלח
חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות,או, חותכים כל פרוסת לחם לחצי.שמים הפרוסות על נייר אפייה.שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים.מפזרים את התערובת על הפרוסות.מוסיפים מעליהם מעט זעתר.קולים עד הזהבה.מוציאים ומוסיפים זעתר.מגישים חם,
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported