ק"ג קמחכוס שמן1 מרגרינה שתיים וחצי כוסות מים פושרים2 אבקת אפייה100 גר' שומשום חופן מלח2 כפות סוכר2 סוכר ונילשומשום לקישוטביצה למריחה
לוקחים כערה עמוקה מהרגיל
מערבבים את כול החומרים ..מלבד השומשום לקישוט
עד לכדי קבלת בצק אחיד
מניחים לבצק לנוח כ10 דקות
יוצרים עיגולים חלולים מורחים ביצה ומפזרים שומשום
מכניסים לתנור שחום ל200 מעלות
לקבלת גוון זהוב ויפה
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported