מרכיבי הכנה-חצי כוס שמן זיתבצל גדול קצוץכפית שום קטוש1 גזר, קצוץ 1/2 ק"ג עדשים אדומים2 ליטר מרק עוףקורט טימין1/4 כפית פלפלקורט כורכום1 כפית מלחחצי כוס מיץ לימון
אופן ההכנה-
1.מחממים את השמן במחבת גדולה, 2.מטגנים את הבצל והשום עד שיתרככו.3.מוסיפים את העדשים, מרק העוף , הטימין, המלח והכורכום. 4.מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה, עד שהעדשים מתרככים.5.מוסיפים את המלח ומיץ הלימון.
בתאבוןןן
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported