נכתב על ידי: תמי דואני
תאריך: 26/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה-

1.מחממים את השמן במחבת גדולה,
2.מטגנים את הבצל והשום עד שיתרככו.
3.מוסיפים את העדשים, מרק העוף , הטימין, המלח והכורכום. 
4.מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה, עד שהעדשים מתרככים.
5.מוסיפים את המלח ומיץ הלימון.

בתאבוןןן


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe233.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון