10 שיני שום כתושות1/2 כוס מיץ לימון טרי1/2 כוס שמן זית1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית מלח
באופן כללי הכנת המרינדה מאוד פשוטה. יש להערבב את כל המרכיבים ולערבבם. לאחר מכן יש לסדר את העוף בתבנית המיועדת. לאחר מכן יש לצקת מעליו את המרינדה. אפשר להשרות את המרינדה למשך שעה או שעתיים, במידה ותרצו אפשר גם להשרות למשך כל הלילה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported