5פיתות רגילות עגולותגבינה צהובה פרוסותזיתים /תירס/ פטריות לפי הטעםרסק עגבניותקטשופ
לחתוך את הפיתות באמצע ככה שיבצר 10 עיגולים דקים
לשים 1/2 כף רסק עגבניות על הפיתה
לשים 1 או 2 פרוסות גבינה על הפיתה
לשים כף קטשופ על הגבינה ולמרוח
לשים זיתים /תירס/ פטריות לפי הטעםולשים בתנור לחמש דקות או טיפה יותר
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported