הכנת בסיס הבראוניז: ממיסים את החמאה והשוקולד בשיטת באן מרי (בקערה מעל סיר עם מים רותחים- יש להקפיד שהקערה גדולה מהסיר) בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם הסוכר. מערבבים פנימה את השוקולד ולאחר מכן מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שלא נשארים גושים.שופכים את התערובת לתבנית קפיצית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) לכ-40 דקות בזמן שהבסיס מתקרר מכינים את קרם הוניל: מקציפים בקערה את השמנת, הפודינג וכוס החלב עד שהתערובת יציבה ושופכים מעל בסיס הבראוניז ציפוי: ממיסים שוקולד בשיטת באן מרי או במיקרוגל ומצפים את העוגה מומלץ להניח לעוגה להתקרר כשעה במקרר לפני ההגשה