מבררים' את העדשים - מוציאים את כל חלקיקי הקש, אבן, עיגולים שחורים, שלא שייכים לענייןמשרים את העדשים בקערה גדולה ומכסים אותם במים.משהים את העדשים במים לפחות לשעתיים שיתרככו ויספגו נוזליםמחממים את החמאה בסיר, וכשהיא חמה - מטגנים בה את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב ונהיה שקוף.מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והתבלינים והמלח.מערבבים יחד כדקה אחת למיצוי הטעמים של התבליניםמוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש, ממשיכים לבשל תוך ערבוב מידי פעם, עד שהמים נספגים בעדשים. והם נהיים דייסתיים כאלה. עוד הרבה מתכונים הודים ניתן למצוא באתר שלנו שמוקדש כולו לאוכל הודי ולהווי שסביבו: http://www.hodili.com איל ושי