מלית
· מחממים תנור ל- 180 מעלות
· בקערה מערבבים סוכר, תפוחים, קינמון ומיץ לימון, עד שהתפוחים מצופים לגמרי. מניחים בצד לכ-30 דקות עד להרכבת העוגה
בצק
· לקערת מיקסר מנפים קמח מצה וקמח תפוחי אדמה. מוסיפים סוכר ומערבבים בכף.
· מוסיפים ביצים ושמן ומעבדים בוו גיטרה רק עד שמתקבל בצק אחיד ורך מאוד. מניחים בצד לכ-20 דקות, כדי שהנוזלים ייספגו בקמח המצה.
ציפוי
· בקערה שלישית מערבבים היטב אגוזי מלך, סוכר וקינמון.
מרכיבים את העוגה:
· בידיים רטובות משטחים כמחצית מהבצק בתבנית. משטחים מעל את מלית התפוחים.
· מניחים את שארית הבצק מעל מלית התפוחים ומשטחים בידיים רטובות ובעזרת מרית לכיסוי אחיד של התפוחים.
· מפזרים את הציפוי מעל הבצק. אופים כשעה עד שעה ורבע עד שהבצק זהוב.