נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 20/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מלית

·        מחממים תנור ל- 180 מעלות

·        בקערה מערבבים סוכר, תפוחים, קינמון ומיץ לימון, עד שהתפוחים מצופים לגמרי. מניחים בצד לכ-30 דקות עד להרכבת העוגה

בצק

·        לקערת מיקסר מנפים קמח מצה וקמח תפוחי אדמה. מוסיפים סוכר ומערבבים בכף.

·        מוסיפים ביצים ושמן ומעבדים בוו גיטרה רק עד שמתקבל בצק אחיד ורך מאוד. מניחים בצד לכ-20 דקות, כדי שהנוזלים ייספגו בקמח המצה.

ציפוי

 

·        בקערה שלישית מערבבים היטב אגוזי מלך, סוכר וקינמון.

 

מרכיבים את העוגה:

·        בידיים רטובות משטחים כמחצית מהבצק בתבנית. משטחים מעל את מלית התפוחים.

·        מניחים את שארית הבצק מעל מלית התפוחים ומשטחים בידיים רטובות ובעזרת מרית לכיסוי אחיד של התפוחים.

·        מפזרים את הציפוי מעל הבצק. אופים כשעה עד שעה ורבע עד שהבצק זהוב.

 

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1114.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון