מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
קוצצים את הבצל לרצועות ומקפיצים בשמן זית עד שמזהיב
שוטפים היטב את הירקות
חותכים את הפלפלים והפטריות ועלי המנגולד לרצועות דקות, את השעועית לשלושה חלקים,את הבצל הירוק לרצועות ארוכות של 3 ס"מ.
מקפיצים בוו'ק או בסיר רחב יחד עם שמן שומשום לפי סדר זה את הירקות - בכל 3 דקות מוספים ירק נוסף:פלפלים, פטריות,שעועית לוביה , אפונת שלג, בצלי ירוק, עלי מנגולד, תבלינים למעט קארי
במחבת אחרת מקפיצים את הטופו עם קארי ומלח גס , עד שמזהיב מכל הצדדים
מוסיפים את הטופו והאטריות ומערבבים היטב לפני הגשה