- כ 10 ברבוניות מנוקות מקסקסים או חבילה של פילה ברבונייה.לציפוי :- חצי כוס קמח.- כפית פפריקה מתוקה.- כפית פפריקה חריפה.- כפית כורכום.- כפית קארי.חופן כוסברה קצוצהלטבילה :- כף חרדל דיזון מעורבב עם כף חרדל רגיל
מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד.
מצפים היטב את הברבוניות מכל הכיוונים.
מטגנים בשמן עמוק שחומם מראש לחום גבוהה.
מוציאים למפית נייר וסופגים חלק מהשמן.
מגישים מסודר בצלחת שבאמצע מגישים צלוחית עם רוטב החרדל.
בתאבון.
עולם השקשוקהכי לאכול זה טוב!שקשוקה
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported