4 ביצים קשות חצי בצל . מגרדת דקה . 4 כםות מיונז . מלח פלפל שחור חשוב שהבציים יהיו קרות בטמפרטורת החדר להצלחת המתכון.
לוקחים קערה מגרדים עליה את ארבעת הביציים הקשות עם המגרדת הדקה ביותר . מגרדים את חצי הבצל גם על אותו צד של המגרדת מוסיפים את ארבעת כפות המיונז מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם מעדןןן !!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported