3 בצלים בינוניים4 כפות שמן1 1/2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות3 שיני שום1/4 כפית קימלמלח2 כפות פפריקה100 גרם רסק עגבניות1 עגבניה בשלה2 פלפלים ירוקים , (אפשר להוסיף פלפלים חריפים)חצי עד 1 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מזהיבים הבצלים.
מוסיפים קוביות הבשר ומטגנים כ-10 דק.
מוסיפים את התבלינים והירקות מערבבים , ומוסיפים כליטר מים.
מבשלים עד שהבשר רך.
מוסיפים את קוביות הת"א לסיר ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.
אם חסר נוזלים - מוסיפים.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported