5 כוסות קמח2 מרגרינה רכה4 חלמונים4 כפות אבקת סוכר1 אפיהלשה לבצק רך ל5 חלקיםלמילוי:4 חלבונים 4 כפות פודינג וניל
מקציפה 4 חלבונים עם כוס סוכר,מוסיפה 4 כפות פודינג מלאות בתנועות עטיפה.
מרדדת כל עלה במשטח מקומח מורחת פודינג ומגלגלת ,חותכת לריבועים מניחה אחת ליד השניה,אים נשאר קרם מוסיפה על העוגיות ומפזרת סוכריות מעל
אופה בחום בנוני בערך 20 דקות
בתאבון!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported