מבשלים מש במים ומלח עד שהם מתרככים מעט, אך עדיין נשארת הפריכות. מעבירים לקערה ומערבבים עם כוס קמח תפוח אדמה, כוס קמח טפיוקה, וכוס קמח לבן גזר מגורד, פטרוזיליה, כוסברה אפשרי) פלפל שחור ומעט מלח. לוקחים עיגולים מהתמיסה שנוצרה מהדקם אותם לידי קציצה בומניחים בתבנית משומנת או דף אפייה משומן ולתנור אחרי 10 דקות כשצד אחד מוזהב להפוך לצד השני ל-10 דקות נוספות. והרי לכם קציצות עשירות ומלאות טעם. אפשר להגיש לצד אורז בפיתה או בכל דרך אחרת. בתאבון!