חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קדירת שלושת הבשרים

מאת: PaulGקדירת בשר וירקות24/03/200914401 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

250 גרם בשר כתף
250 גרם שריר
250 גרם אסאדו
ירקות שורש
גזרים
עגבניות שורש
בצלצלי שאלוט
4 תפוח"א
כוס יין אדום



אופן ההכנה:

בסיר המתאים לקדירה מטגנים את הבשר עד שהוא נסגר. מוסיפים את הירקות והיין. מטבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור לשעתיים-שלוש. מוציאים ונהנים

 

תגיות המתכון: בשר, קדירה, תבשיל, תבשיל לחורף


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת PaulG

מאת: PaulGבורי18/08/0913723 צפיות
דג אפוי בתנור עם מירנדה מעט חרפרפה אך טעימה. הדג יוצא נימוח ויפה מומלץ בחום.

מתכונים נוספים בנושא קדירת בשר וירקות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported