250 גרם בשר כתף250 גרם שריר250 גרם אסאדוירקות שורשגזריםעגבניות שורשבצלצלי שאלוט4 תפוח"אכוס יין אדום
בסיר המתאים לקדירה מטגנים את הבשר עד שהוא נסגר. מוסיפים את הירקות והיין. מטבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור לשעתיים-שלוש. מוציאים ונהנים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported