מקציפים את הביצים עם הסוכר.מוסיפים לקצף תוך כדי בחישה שמן ותמצית וניל.מנפים לקערה את הקמח, המלח, אבקת האפייה וסודה לשתייה.מוסיפים לקצף תוך כדי בחישה לסירוגין את תערובת הקמח והשמנת החמוצה. בקערה אחרת מערבבים את האגוזים, הקינמון והסוכר החום.יוצקים 1/3 מתערובת העוגה לתבנית, מחליקים מעט ומפזרים מעל 1/2 מתערובת האגוזים.יוצקים לתבנית עוד 1/3 מתערובת העוגה, מעליה את המחצית השנייה של תערובת האגוזים ומעל את השליש השלישי של תערובת העוגה.אופים בתבנית עגולה עד שקיסם יוצא יבש.