1. מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה.
2. חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים.
3. מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הזית ומטגנים את החצילונים עד להזהבה.
4. במחבת בעלת שוליים גבוהים מאדים בשמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את טבעות הפטריות והשום הכתוש ומטגנים קלות.
5. מוסיפים לסיר את הקינואה והבורגול שהכנו מראש, סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם.
6. מוסיפים את החצילונים, הפקאן ועשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם.