כשטיילתי באיטליה טעמתי הרבה פיצות אבל כשנתקלתי בפיצה הזו בחוצפה ישראלית נכנסתי למטבח המשפחתי של לוצ'יה ובספרדית עילגת מתובלת במילים איטלקיות נבחרות התעקשתי שתלמד אותי ולהפתעתי זה עבד. הילדים שלי משוגעים על הפיצה הזו שמככבת אצלנו לפחות פעם בשבוע. הסוד הגדול כאן הוא הרוטב ועובי הפיצה. והכי חשוב- בלי קיצורי דרך, לעבור בסבלנות את כל השלבים, זה שווה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported