מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה, באדיבות – סוגת מאת צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"מצרכים ל- 6 מנות אישיות:3 ביציםחצי כוס סוכר דק דק חצי כפית תמצית ונילחצי כפית נס קפה נמסקורט מלחמיכל שמנת מתוקה350 גרם שוקולד מריר איכותיחצי כוס אלכוהול משובח לפי הטעם למשל- גרנד מרנייה, ברנדי, טריפל סק, אמרטו, אייריש קרים100 מ"ל שמנת מתוקהכף סוכר דק
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported