נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 14/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממלאים סיר רחב במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את המלח. שמים בסיר את כרוב הניצנים ומבשלים שלוש דקות. מוסיפים את הברוקולי, השעועית הרחבה, השעועית הרגילה ועלי התרד ומבשלים עוד שלוש דקות. מסירים מהאש, מסננים ומעבירים את כל הירקות לקערה גדולה.

בינתיים, שמים את מרכיבי הרוטב (שמן זית, שום ומחטי הרוזמרין) במחבת קטנה, ומחממים רק עד שהשמן פושר (במידה כזו שעדיין אפשר להכניס לתוכו אצבע). מוסיפים את הרוטב הפושר לקערת הירקות, מערבבים ומגישים.

אם השעועית והתרד מאוד טריים, ניתן לוותר על בישולם ולהוסיף אותם לקערת ההגשה יחד עם הרוטב.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe994.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון