נכתב על ידי: עידית
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 מכינים את הסירופ:  מבשלים את כל מרכיבי הסירופ עד שנוצר קרמל סמיך.+ מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. יוצרים מהבצק מעין נקניק ארוך וחותכים למקטעים של 1-1.5 ס"מ, אותם מרדדים לכדורים.+ מטגנים את הכדורים בשמן עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים לקרמל, עד שהכדורים מתכסים בקרמל.+ שופכים הכל משטח משומן ומרדדים במהירות את הכדורים עם מערוך משומן למעוניין, לפני שהקרמל מתקשה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe99.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון