נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר בישול תפוחי אדמה עד למצב רך (כ-45 דקות), יש לחצות אותם לשניים ולהכניס לקערה, לפזר מעל כ-2 כפות מתערובת התבלינים, לערבב בעזרת הידיים ולהעביר לתבנית חד פעמית גדולה, לזלף מעל מעט שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש בחום הכי גבוה עד שמשחים היטב (כשעה), בזמן האפייה יש לערבב בזהירות את תפוחי האדמה מס' פעמים כדי להגיע לרמת השחמה טובה (קירספי).

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe976.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון