נכתב על ידי: זביש
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם מעט מים מניחים את הבטטה ותפוח האדמה עם מרק העוף והשום ומבשלים על אש בינונית עד שמתרככים.

מסננים ומועכים עם קוביית חמאה או שמן זית.

בתאבון


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe958.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון