נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסיר להכניס את השמן ולטגן את הבצל והפלפלים והפיטריות עד שקיפות הבצל, להוסיף את השום והאפונה ולערבב, להוסיף את הפרגיות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את התבלינים לערבב, ולהוסיף את האורז לערבב שוב ולהוסיף את המים הרותחים להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עם חצי מכסה סגור כ20 דקות, לבדוק שאין יותר נוזלים לכבות את האש ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe898.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון