נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לקערה גדולה או סיר את הבורגול השטוף והמסונן עם המסננת להוסיף את המלח ולערבב, להוסיף את המים הרותחים ולהשרות כ-30 דקות, להוציא את המסננת עם הבורגול מהמים ולתת לנוזלים להשתחרר, מהלך של -10דקות עד שהבורגול לך קלות, להעביר את הבורגול לכלי הגשה ולסדר מנה בצלחת ומעל לצקת תבשיל חם


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe891.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון