נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים מעט את פרחי הכרובית במים עד שהם מתרככים ומסננים.
מערבבים את הטחינה עם מיץ לימון, שום ווכסברה קצוצה ומדללים במים כך שיווצר רוטב נוזלי.
טורפים את הביצים בקערה עם מעט מלח. טובלים את פרחי הכרובית בביצים. מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את פרחי הכרובית עד שהם משחימים. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הטחינה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe868.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון