נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


נקים את העוף ומחלקים לרבעים, בקערה מוסיפים 2 כוסות יין, 1כף קטשוף, 1 כפית חרדל, 2 כפיות רוטב סויה עם דבש, 1 כף אבקת מרק עוף, כותשים 4 שיני שום, עלי סלרי מפוזרים.
מערבבים את כל החומרים הללו יחד ומתבלים בהם את חלקי העוף. מניחים את העוף בתבנית ושופכים מעליו את כל הרוטב, מפזרים מעל העוף את התבילן פיצה, משרים מכוסה למשך הלילה במקרר ובבוקר מכניסים לתנור מחומם, 210 מעלות, למשך שעתיים, (אפשר לפזר על העוף גם שומשום או פרורי לחם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe855.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון