נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוברים ביצה לקערה קטנה
ומערבבים היטב

ב צלחת קטנה מניחים  את פרורי הלחם
את השניצל מתבלים אל פי הטעם
טובלים בביצה לאחר מכן מכסים את כול כולו
בפרורי לחם.
שמים שמן עמוק במחבט ממתינים לרתיחת השמן..............ככה הוא פחות סופג שמן

ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe851.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון